Női vizilabda

Az elmúlt években a vízilabda ismét tündököl hiszen a férfi vízilabda-válogatott 2020-ban a budapesti Európa-bajnokságon aranyérmet szerzett míg a hölgyek bronzot a tavalyi tokiói olimpiáról pedig mindkét együttesünk férfi-női bronzéremmel térhetett haza. Magyarország-Hollandia élő Aranyossy Áron.


Gangl Edina Swimsuits One Piece Swimsuit Piece Swimsuit

Az amerikai csapat nyerte a legutóbbi három világbajnokságot vb-n legutóbb a 2015-ös kazanyi torna csoportkörében az olaszoktól.

. 12 hours agoEzüstérmes a női vízilabda-válogatott. Ilyesmire utoljára 2005-ben volt példa. A döntőbe jutásért meccsem női vízilabda-válogatottunk a világ egyik legjobb csapata Hollandia ellen.

2 days agoSzóljon hozzá Ön is. Az előző három világbajnokságot az Egyesült Államok női vízilabda csapata nyerte ezen a tornán is topfavoritnak számított. A magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a hazai rendezésű vizes világbajnokságon miután óriási csatában 9-7-re kikapott a sorozatban negyedszer győztes az elmúlt három olimpián is első Egyesült Államoktól a.

A találkozó részleteit és összefoglalóját ide kattintva lehet megismerni. A vízilabda ünnepe volt a szombati vb-döntő. A tornát az úszó-világbajnoksággal egyidőben Magyarországon rendezik június 20.

A házigazda magyar női vízilabda-válogatott 7-6-ra legyőzte az ausztrál csapatot a kedd esti negyeddöntőben és a csütörtöki elődöntőben a hollandokkal találkozik a vizes világbajnokságon. Most a hollandokat kellett megverni ahhoz hogy a magyarok az aranyéremért játsszanak. A győzelemmel lányaink bejutottak a világbajnokság döntőjébe és legrosszabb esetben is ezüstérmesek.

Ehhez csatlakozott az amerikaiakat irányító Adam Krikorian aki hozzátette irigyeli a magyar válogatottat hogy hatezer ember előtt játszhat. Döntetlen után ötösökkel győzött az Egyesült Államok válogatottja a helyosztón. 13 hours agoA magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a hazai rendezésű vizes világbajnokságon miután óriási csatában 9-7-re kikapott a sorozatban negyedszer győztes az elmúlt három olimpián is első Egyesült Államoktól a szombati döntőben a Margitszigeten.

Vb-döntős a magyar női vízilabda-válogatott. 21 hours agoA magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a hazai rendezésű vizes világbajnokságon miután óriási csatában 9-7-re kikapott a sorozatban negyedszer győztes az elmúlt három olimpián is első Egyesült Államoktól a szombati döntőben a Margitszigeten. Büszke az ezüstre de a jövőben aranyakra vadászik a magyar női vízilabda-válogatott.

Július 3 vasárnap 814. Kis szerencsével meglephettük volna az amerikaiakat de a magyar lányok egyetértenek abban hogy a jövő a miénk. A magyar női vízilabda-válogatott története harmadik világbajnoki döntőjére készülhetett és az eddigi kettőt 1994-ben és 2005-ben megnyerte a legutóbbit éppen az Egyesült Államok ellen.

22 hours agoA magyar női vízilabda-válogatott végül ezüstérmet szerzett a hazai rendezésű vizes világbajnokságon. 2 days agoA döntőt MAGYARORSZÁG-Egyesült Államok játssza. Egyesült Államok - Magyarország.

A magyar válogatott a 2013-as barcelonai bronzérem után lett. 2 days agoA magyar női vízilabda-válogatott bejutott a hazai rendezésű világbajnokság fináléjába miután a csütörtök esti elődöntőben 13-12-re legyőzte a holland csapatot. A házigazda a Margitszigeten rendezett fináléban óriási csatában 9-7-re kapott ki a sorozatban negyedik sikerét szerző.

Akaratban nem lesz hiány ígérték a magyar csapat tagjai a 20 órától kezdődő finálé előtt. 23 hours agoKikapott az amerikaiaktól legfeljebb 7. A házigazda a Margitszigeten rendezett fináléban óriási csatában 9-7-re kapott ki a sorozatban negyedik sikerét szerző a legutóbbi.

Az egyformán a szűk világelitbe tartozó együttesek összecsapásának azzal a háttérrel vághattak neki a felek hogy a legutóbbi. 10 hours agoA magyar női vízilabda-válogatott tagjai büszkék a hazai rendezésű világbajnokságon szombaton nyert ezüstérmükre ugyanakkor nem elégednek meg ennyivel és még magasabbra törnének. A rendkívül kiélezett összecsapáson a magyar csapat legjobbja a négygólos Leimeter Dóra volt a.

FINA vizes világbajnokság női vízilabdatornájának elődöntőjében a magyar női vízilabda-válogatott 13-12-arányban legyőzte Hollandia válogatottját. A világbajnokság mérkőzéseit az. Végig nagyon szoros izgalmas mérkőzésen nyert a magyar válogatott Hollandia ellen a női vízilabda-világbajnokság elődöntőjében és 17 év után újra döntőt játszhat ezúttal is az Egyesült Államok ellen.

Lehet a vb-n a férfi vízilabda-válogatott. A magyar női vízilabda-válogatott tagjai. Ez a finálé igazi ünnepe volt a női vízilabdának.

11 hours agoEzüstérmes a női vízilabda-válogatott. A Bíró Attila szövetségi kapitány által vezetett magyar női vízilabda-válogatott a legutóbbi kvangdzsui világbajnokságon a 4. A magyar női vízilabda-válogatott bejutott a hazai rendezésű világbajnokság fináléjába miután a csütörtök esti elődöntőben 13-12-re legyőzte a holland csapatot.

Bíró Attila együttese csoportmásodikként jutott tovább az olaszok mögött majd egy könnyű találkozón. Magyar válogatott sport vízilabda vizes világbajnokság amerikai válogatott magyar női vízilabda-válogatott FINA vizes vb vizes vb. Bíró Attila együttese a szombati döntőben a Margitszigeten 97 21 22 31 23 -re kikapott a sorozatban negyedszer győztes az elmúlt három olimpián is első amerikai csapattól.

A címvédő az amerikai válogatott. A mérkőzés legeredményesebb játékosa a magyar hálóőr Magyari Alda lett. Vizes világbajnokság 2022 Vizes világbajnokság - Vízilabda női döntő.

A magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a hazai rendezésű vizes világbajnokságon miután óriási csatában 9-7-re kikapott a sorozatban negyedszer győztes az elmúlt három olimpián is első Egyesült Államoktól a szombati döntőben a Margitszigeten. 10 hours agoA magyar női vízilabda-válogatott tagjai büszkék a hazai rendezésű világbajnokságon szombaton nyert ezüstérmükre ugyanakkor nem elégednek meg ennyivel és még magasabbra törnének. 2 days agoNői vízilabda-vb.

A 2022-es női vízilabda-világbajnokság a 15. A rendkívül kiélezett összecsapáson a magyar csapat legjobbja a négygólos Leimeter Dóra volt a Margitszigeten. Mobilalkalmazásunkat a telefonodra optimalizáltuk.

Bíró Attila erre reagálva azt mondta ő pedig az aranyérmeket fogadná el. Női vízilabda vb-döntő.


Gondolatok A Vizilabda Csaszarairol Hosok A Multbol Es A Jelenbol Water Polo Hungary Budapest Hungary


Pin On 1 Hungary


Pin On Vizes Vb 2017 Budapest


El Blog De Angela Waterpolo Femenino Espana Subcampeona De Europa Waterpolo Femenina Europa


25 Tips From Top Swim Coaches Swimming Workout Swim Coach Swimming Tips


Senior Picture Baby Pictures In Lansing Mi Senior Pictures Senior Portrait Poses Lansing


Pin Auf Gangl Edina Hq Hun


Pin On Hanna


Gangl Edina Fashion Swimwear Wetsuit


Szolnoki Vizilabda Sport Club Osc Sports Clubs Sports Swimwear


2018 Women S European Water Polo Championships Hungary Tops Russia In Thriller Swimming World News Water Polo Water Polo Girls Polo Swim


Pin On Female Waterpolo


Olympic Hero Female Athletes Swimming


Pin On 2b Fit


Hungarian Swimmer Katinka Hosszu Rubbing Her Large Hands Sportsmenki Sportivnoe Plavanie Plavanie


Bronzot Nyert A Noi Vizilabda Valogatott Tokioban Meglett A Csapat Elso Olimpiai Erme Basketball Court Hungary Basketball


German Runner Alica Schmidt Dubbed The Sexiest Athlete In The World Girl Athlete Sexy Sport Fitness


Nyertek A Magyar Vizilabdas Lanyok Swimwear Speedo Fashion


Athleta Women S Freestyle Colorblock One Piece Swimsuit Blue Colorblock Plus Size 24 00 One Piece Women Swimsuits Swimsuits

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel